Wat is jouw verhaal?

Heb je zoveel meegemaakt dat je het graag op papier zou willen zetten? Wil je het liefdesverhaal van jou en je partner – of dat van je ouders – voor altijd laten vastleggen? Vind je dat je vader of opa zijn levensverhaal op zou moeten schrijven voor de generaties na hem? Ik help je er graag bij. Op basis van een aantal uitgebreide interviews leg ik jouw verhaal professioneel vast in een biografie.

Dat kan ook in het klein. Misschien heb je een bijzonder jaar achter de rug waarin je getrouwd bent, een kindje hebt gekregen, een mooie reis hebt gemaakt of een ziekte hebt overwonnen. Ik maak er voor jou een levendig, persoonlijk en gestructureerd verhaal van.

Optie 1: Story Terrace

Ik kan een biografie voor je schrijven via het platform Story Terrace. Ik schrijf dan de tekst, Story Terrace verzorgt de eindredactie en drukt er een compleet boek van. Daar krijg jij een aantal exemplaren van toegestuurd. Zo legde ik via Story Terrace eerder het verhaal van Ben Langela vast, die opgroeide in de oorlog met een Nederlandse moeder en een Duitse vader. En dat van Ron Quadvlieg, die door heftige pieken en dalen ging als ondernemer.

Optie 2: Tekstbestand

Ik kan ook alleen de tekst voor je schrijven. Geen boek, geen foto’s – alleen een tekstbestand waarin jouw verhaal professioneel is opgeschreven. Daar kun je vervolgens mee doen wat je wilt: Je kunt het zelf uitprinten, laten drukken of er zelfs mee naar een uitgever stappen.

Kosten

Je vraagt je natuurlijk af wat zo’n boek kost. Op de website van Story Terrace vind je de kosten voor een compleet boek bij hen. Een compact storybook van 60 pagina’s inclusief foto’s heb je bijvoorbeeld al vanaf €1750. Als je alleen een tekstbestand wilt, liggen die kosten uiteraard lager. Meer info? Stuur me gerust een mailtje.

Hier kun je een kijkje nemen in het boek over Ron Quadvlieg. Scroll omlaag naar het kopje ‘voorbeeldhoofdstukken’.

Het FD interviewde Ron over de biografie die ik voor hem schreef. Dat interview kun je hier lezen.

Story Terrace interviewde mij over mijn schrijverschap en de biografie die ik over Ron schreef. Dat interview kun je hier lezen.